cecilialarssons

Alla inlägg den 15 februari 2014

Av Cecilia - 15 februari 2014 20:12

Det känns som om den här dagen har gått i slowmotion och att vi inte gjort någonting överhuvudtaget. Jag har bara 10 hela dagar kvar i Afrika, börjar kännas tråkigt. Jag känner mig dock rätt färdig med Zimbabwe så ett tag ska det bli skönt att komma hem igen. Jag är däremot definitivt inte klar med Afrika utan kommer åka tillbaka förr eller senare, troligtvis förr.
Dagen i kortfattde ord var sjukt jobbigt då vi hade en timmes promenad kl 7 imorse på jakt efter de vita noshörningarna. Förmiddagen innebar trädgårdsarbete då vi har en hur fin grönsaksträdgård som helst. Nu sitter vi och kollar på film, eller vi som orkade. Dom flesta har sovit hela eftermiddagen och nu sover dom igen. Jag ska också sova straxt! Godnatt!

Av Cecilia - 15 februari 2014 00:18

Nu vet jag att man inte borde skriva saker som folk kan läsa när man klunkat i sig en flaska vin men jag kommer troligtvis ha glömt ikväll imorgon och jag skriver ju faktiskt främst för mig själv så lite stavfel får ni leva med. Klockan är 1 här nu och vi ska upp kl 6 för o jobba.... hur gick nu detta till undrar jag? 1 glas vin slutade i en flaska och alla fulla. Vår överraskning var att vi grillade på ett ställe som säkerligen är hur fint som helst men då de va mörkt redan när vi kom dit så såg man inte så mycket. Vi grillade åt och drack och dansade tills bögtalarna dog då åkte vi tillbaka hit och fortsatte partandet i våran bar här. Måste bara tillägga en sak då de är 9 månader sen jag slutade röka nu men jag feströker fortfarande. Här har jag inte köpt en enda cigarett så jag tattade några och åhhh vad jag saknar att röka. Men jag har ju faktiskt alltid cigaretter hemma även fast jag inte röker dom så de är ju rätt duktigt ändå! För att återgå till kvällen så var den hur bra som helst tills en konstig människa som är 50 år, inte druckit på 20 år satte igång att dricka. 15 öl senare är han hur full som helst och skryter om hur han knivskurit sin fru för 5 år sen och har enligt Kathy som jobbar här hur mycket som helst i brottsregistret. När han började med detta samt hade dragit på sig min tröja både ut o in och bak o fram så kände vi alla att det var dags att gå o lägga sig då alla dessutom va lite smårädda för vad han skulle få för sig när han är full.
Aja de va denna kvällen det. Vi alla här är iallafall överens om att detta är bästa alla hjärtans dag vi haft. Med underbara människor i underbara Afrika! Bästa av allt idag enligt Kathy är att vi äntligen har fått ström igen. Innan har vi haft en generator igång några timmar per dag för internet, kök mm (lamporna och dusharna går på solceller)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards